Sztárok

Justin és Jessica római vakációja

Vajon a szíveket lángra lobbantó romantikus Rómában Justin Timberlake megkéri végre barátnője, Jessica Biel kezét?

A pár kéz a kézben, szerelmesen andalgott az olasz főváros zegzugos utcáin. A barátaik közül néhányan már szeptember elején megszellőztették a hírt a bulvársajtónak, hogy bizony Justin és Jessica kacérkodik az esküvő gondolatával. Most mindenki feszülten figyeli, hogy vajon a romantikus városban az énekes megkéri-e barátnője kezét.

Mivel mindketten rettentően elfoglaltak, csak keveset tudnak találkozni. A rövid szerelmes vakáció ideális időpont lenne a lánykérésre. Jessica és Justin az elmúlt időben egy másik nagy lépésre is elszánta magát: közös otthont kerestek New Yorkban.

Egy apartmant már ki is szemeltek Manhattan Chelsea nevű részén. A pletykás ingatlanosok szerint Jessicának és Justinnak konkrét elképzelései vannak. Leendő lakásukban legyen három hálószoba, két fürdőszoba és egy szauna. A házban egyébként nem ők lennének az első hírességek: Danny DeVitónak is pont abban az épületben van lakása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top