Sztárok

Ashton Kutcher izzasztó mellékállása

Demi Moore fiatal férje egy amerikai futballcsapat edzőjeként tengeti mostanság a napjait. Nem, ez nem egy újabb filmszerep! A színész ezzel a mellékállással köti le fölösleges energiáit.

Az elsősorban vígjátékokban szereplő Ashton Kutcher egy észak-hollywoodi gimnázium csapatánál izzasztja a fiatalokat. Az ötlet onnan jött, hogy a színész legjobb barátja a csapat vezetőedzője. Ashton gimnazistaként maga is rendszeresen futballozott, és már akkor kacérkodott az edzői pályával. Végül más mesterséget választott, de az egykori álom most teljesülhetett.

A csapat fiatal tagjai hihetetlenül boldogok, hogy ilyen híres edzőjük van. Főleg azért, mert mióta Ashton az edzőjük, lényegesen több lány ücsörög a lelátókon. Mi lehet ennél jobb motiváció a ragyogó teljesítményhez?

A fiatalok először azt hitték, hogy Kutcher ismert átverő sorozatának, a Punk’d!-nek az áldozatai, de mivel a színész hetek óta rendszeresen segíti a vezetőedző munkáját, nem kételkednek. „Boldog vagyok, hogy velük lehetek” – nyilatkozta szerényen a sztár, aki semmiféle ellenszolgáltatást nem kér az extra munkáért cserébe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top