Sztárok

Hihetetlen hollywoodi házasságok

Hollywoodra szeretünk úgy gondolni, mint a szép, gazdag és boldog emberek gyűjtőhelyére. Ám a tökéletesnek tetsző sztárvilágban furcsa módon azok a kapcsolatok működnek a legjobban, amelyek első ránézésre finoman fogalmazva is meglepőek. Mert bizony a tökéletesség Hollywoodban sem minden. Lássunk néhány sztárházaspárt, akik boldogok, annak ellenére, hogy…

Nem túl szép nő, nem magas férfi (26 év nevetés)

Mi várhat két emberre a film fővárosában, ha a nő nem tipikus hollywoodi szépség, a férfi pedig nem délceg herceg? Nos, ha a mesebeli csúnyácska lány Hollywoodban összefut aprócska hercegével, nem maradhat el a happy end! A mindössze 152 centiméter magas Danny DeVito már huszonhat éve él boldog házasságban a nála jó fél fejjel magasabb Rhea Perlmannal.

Mi a titkuk?

A humor.

Danny komikus vénáját senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen legtöbb vígjátéka nálunk is nagy sikert aratott. Rhea pedig Amerika egyik legismertebb komikája, aki több televíziós produkcióban is megnevettette a nézőket. Legismertebb munkája a Cheers című sorozat, amelyet a magyar tévécsatornákon is láthattunk már. „Mi mindig bolondozunk otthon, mert a nevetés minden házastársi vitát elsimít!” – nyilatkozta az asszony, amikor egy tévéműsorban arról faggatták, hogyan képes több mint két évtizede elviselni az egyébként néha igencsak kiállhatatlan férjét.

 

Szexszimbólum férj, duci feleség (7 éve boldogok)

Ki hinné, hogy az egyik legjóképűbb férfiszínész, aki négyszer játszotta el James Bondot, valójában nem is annyira hódító alfahím, mint amennyire hűséges férj? Sokan bizony nem értik, mi tartja össze a tökéletes férfi, Pierce Brosnan és a súlyproblémákkal küzdő átlagnő, Keely Shaye Smith kapcsolatát. Lehet, hogy miközben folyton a természetellenesen vékony nőideál ellen küzdünk, mégis elhisszük, hogy a szép nők csak vékonyak lehetnek, és ezért olyan furcsa látnunk James Bondot, amint szerelmes pillantást vet imádott feleségére?

Mi a titkuk?

A szerelem.

Bizony, kedves olvasóink, a szívtipró külső igazi romantikus lelket takar: Brosnan mindössze kétszer nősült, első felesége két gyermekét azonnal örökbe fogadta, és az asszony tizenegy évvel későbbi haláláig boldog házasságban élt Cassandra Harissal. Egy évtizeddel később házasodott össze Keelyvel. „Szeretem a feleségem, és egyáltalán nem zavarnak a zsírpárnácskái, sőt, ezek teszik igazán szexivé, egyedivé őt. Az sem zavarna, ha csúnya lenne, hiszen a szerelem mindenkit megszépít!” – mesélte boldogan Brosnan, amikor egy riporter finoman rákérdezett, nem zavarja-e felesége telt alakja.

Világsztár asszony, ismeretlen férfi (6 év – 3 gyerek)

Ki emlékszik már azokra az időkre, amikor minden valamirevaló hollywoodi pletykalap naponta foglalkozott azzal, hogy ki jegyezte el Julia Robertset, vagy épp kivel (és ki miatt) szakított a mosolykirálynő. Nos a Pretty Woman ma már úgy látja, azért nem találta meg az igazit, mert a tökéletesnek hitt férfi sztárok között keresgélt, a szerelem pedig egy szinte ismeretlen átlagférfi személyében várt rá. Persze, ahogy az Juliánál lenni szokott, ez a házasság sem indult könnyen, az operatőr Daniel Moder ugyanis nős volt, és felesége azonnal a sajtóhoz fordult: „Tudjuk, hogy az a nő olyan gyakran cserélgeti a pasikat, mint más ember a fehérneműjét, nem adom neki a férjem!” – szólt a hadüzenet, de a háborút mégis Julia nyerte meg, és immár hat éve boldog házasságban – és szinte teljes visszavonultságban – él Moderrel.

Mi a titkuk?

Megharcoltak egymásért!

„Nekem sem volt egyszerű elhagyni a feleségem! De tudtam, ha mást szeretek, hazugság lenne maradni az előző házasságomban, tehát kockáztattam” – nyilatkozta Moder. Julia pedig ekképp vélekedik: „Lehet, hogy nem hiszik, de én csak egy egyszerű kisvárosi lány vagyok, aki a karrierje csúcsán is csak férjre, gyerekekre és boldogságra vágyott. Tudtam, hogy küzdenem kell Danielért, és talán én voltam az egyetlen, aki hitt a szerelmünkben!” Azóta a párnak három gyermeke született, és a negyvenegy éves színésznő boldog, no és ismét terhes.

Gyönyörű lány, ijesztően csúnya fiú (3 éve mondták ki az igent)

A világ legszebb embereit felsoroló listákon rendszeresen az élbolyba kerülő Sandra Bullock mindenkit meglepett, amikor először jelent meg nyilvánosan az akkor még szinte alig ismert Jesse Jamesszel. A nagydarab, agyontetovált, kicsit sem bizalomgerjesztő férfi szakadt farmerban, bőrkabátban állt a törékeny szépség mellett, rossznyelvek szerint a paparazzókat annyira megdöbbentette a látvány, hogy hosszú másodpercekig senki sem mert exponálni… Azóta már eltelt jó pár év, és úgy tűnik, a gyönyörű színésznő és a rebellis motorkészítő boldog együtt.

Mi a titkuk?

Mernek változni a párjuk kedvéért!

Ebben a kapcsolatban bizony mindkét fél elég sok kompromisszumot kötött azért, hogy boldogok lehessenek. Jesse például egyre elegánsabb. Bár a hétköznapokban még mindig a fehér póló-szakadt farmer összeállítást favorizálja, ha a vörös szőnyegen kell megjelennie a feleségével, ma már természetes eleganciával viseli a szmokingot is. „Jesse-nek köszönhetően sok mindent megtanultam magamról és a boldogságról. Ma már sokkal lazább és merészebb vagyok, sőt, többre tartok egy motoros kirándulást kettesben, mint egy puccos partit Hollywoodban!” – nyilatkozta Sandra, aki vallja, hogy a jó kapcsolat jelszavai: a szerelem és a vagányság.

Visszafogott feleség, tivornyázó férj (2 éve együtt)


Nicole Kidman
igazán tudja, hogy milyen az élet egy furcsa házasságban. Amikor összeházasodott első férjével, senki nem értette, hogy a jóképű világsztár, Tom Cruise miért veszi el az alig ismert ausztrál színésznőcskét. Jó egy évtizeddel később, amikor váltak, már senki nem értette, mit keresett a gyönyörű színésznő az egyre furcsább elveket valló színész mellett. Nem csoda, hogy a kétgyermekes házaspár útjai különváltak. Kidman azonban öt évvel később szinte teljes titokban ismét igent mondott egy hozzá nem illőnek tűnő férfinak. Választottja a rockzenész Keith Urban, aki mellett talán egy érv szólt, hogy szintén ausztrál származású. De míg Nicole az egyik legzárkózottabb színésznő, aki a legszívesebben sohasem hagyná el a házát, addig Keith egy igazi „partiarc”, a pletykák szerint nem létezik tudatmódosító szer, amit ne próbált volna ki.

Mi a titkuk?

Ismerik egymást, és meg mernek bízni egymásban.

Nicole még a házasságuk előtt így vallott erről: „Tudom, furcsa, hogy együtt vagyunk Keith-szel, de ő valójában nem az a vad rocksztár, mint aminek hiszik az emberek. A vad külső kedves, gyengéd és őszinte srácot rejt. Ő az első férfi az életemben, akiben tökéletesen megbízhatok.” Hogy ez mennyire igaz, mi sem bizonyítja jobban, minthogy a színésznő júliusban életet adott első közös gyermeküknek, Sunday Rose Kidman Urbannak.

Magyarországon is körülnéztünk. Az eheti Nők Lapjában több olyan párral beszélgetünk, akik “hivatalosan” nem illenek össze, mégis nagyon boldogok együtt! Keresd őket az újságárusoknál!

Még több az e heti Nők Lapjából:

Liptai Claudia elhagyja családját »
D. Tóth Kriszta: A színésznő szerepet cserélt »
Kispapák a pácban »
Fekete, na ne! – Bújtatott(?) rasszizmus »
Gombaszezon »
Formába hozunk! »


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top