nlc.hu
Sztárok
Kylie-t terrortámadással fenyegetik

Kylie-t terrortámadással fenyegetik

Kylie Minogue áll egy lehetséges terrortámadás középpontjában. A merénylők állítólag akkor támadnának egy új hotelre, amikor ott az ausztrál származású énekesnő ad koncertet.

Kylie november 20-án adna nagyszabású koncertet Dubajban, az Atlantis Hotel megnyitóján. Az eseményre 2000 prominens személyiséget hívtak meg. Az énekesnőnek körülbelül 3,7 millió dollár ütné a markát, de a fenyegetés miatt az is kérdéses, hogy egyáltalán megjelenik-e az eseményen.

Egy bennfentes azt nyilatkozta a Daily Star napilapnak, hogy egy internetes chatszobában kezdték el terjeszteni az esetleges terrortámadás hírét. A brit titkosszolgálat egy egész sor gyanúsítottat figyel meg, akik veszélyt jelenthetnek az épületre és a vendégekre.

A dubaji brit nagykövet szerint az Egyesült Arab Emirátusok ellen bármikor elkövethetnek terrortámadást, helytől és időtől függetlenül. Leginkább ott, ahol kivándorlók élnek vagy külföldi nyaralók tartózkodnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top