Sztárok

Carrie asszisztense albumot ad ki

Ez a lány nem Carrie asszisztense volt a Szex és New York mozifilmben? De bizony! Csakhogy Jennifer Hudson sokkal több, mint egyszerű mellékszereplő.

A színésznőnek ugyanis aranytorka van, énektudásáért és nagyszerű játékáért már egy Oscar-szobrot is besöpört a Dreamgirls című filmben nyújtott fergeteges alakításáért. Hamarosan pedig piacra kerül debütáló albuma.

A 27 esztendős Jennifer állítólag kereken húsz éve várja ezt a pillanatot. És nem csak ő: „Mindenki azt mondja, hogy már ezer éve várunk erre a lemezre. De senki sem várja olyan régóta, mint én magam – mondta a színésznő. – A hetedik születésnapom óta erről ábrándozom.”

Az album, amely egyszerűen a Jennifer Hudson címet kapta, ma kerül az amerikai lemezboltok polcaira. Az afroamerikai színésznőnek remek hangja van, amelyet már egy Megasztárhoz hasonló amerikai tehetségkutató műsorban is bizonyított. Az American Idol műsorban a hetedik helyen végzett. Azóta a már említett szerepek miatt nem tudott teljes erőbedobással az éneklésre koncentrálni. Eddig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top