Sztárok

Csordás Tibi szerint a nők felzárkóztak

"Korunk lányai tökéletesen felzárkóznak férfi társaik mellé" – mondta a Fiesta együttes énekese a női sofőrökről. Tibi vezetési stílusa a legjobb a hazai hírességek között.

A Fiesta frontembere, legnagyobb meglepetésére, az élen végzett azon a nemrégiben megtartott rendezvényen, ahol az ország legfairebb sofőrjét keresték.

Az eseményt egy tesztpályán tartották, a résztvevők pedig több kategóriában indultak. A feladatok nagy része a valós életből vett helyzetek szimulációja volt, Tibi pedig a kategóriák összesített végeredményét tekintve az élen került ki a versenyből. – Nem akarom fényezni magam, egyszerűen csak jó napom volt! – mondta.

Az énekes elárulta, az utóbbi időben, ahogy idősödik, egyre nyugodtabban vezet, amit nagyrészt a sokéves tapasztalatnak köszönhet. Éppen ezért nem is csoda, hogy éppen ő végzett első helyen, olyan hírességeket maga mögé utasítva, mint Palik László, Lilu, Gönczi Gábor vagy Debreczeni Zita.

Bár az énekes jó sofőr, gyakran ül be barátnője mellé az autóba, hiszen teljesen megbízik benne, sőt az is előfordul, hogy kölcsönadja neki saját kocsiját. – Kimondottan fiús a vezetési stílusa, szerintem még nálam is aggresszívebb.

Cool TV

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top