Sztárok

Mónikának még lehet újat mondani

A Mónika-show 1400. adását ünnepelte a héten. Nagyon tévedünk, ha azt gondoljuk, a rengeteg történet után Erdélyi Mónikának, a show háziasszonyának már nem lehet újat mondani.

Fotó: Bársony Bence
Fotó: Bársony Bence

– Mindig újak a vendégek, mindig újak a történetek, és folyton okoznak nekem meglepetést, így időről időre meg tudok újulni. Szeretnék egyébként kicsit a külsőmön is változtatni, most egy picit rövidebbre vágtuk a vállig érő hajamat, szeretném ezentúl hullámosan hordani, és talán kicsit világosabbra is színezem majd. Ezenkívül nagy vágyam kicsit fiatalosabb, vagányabb ruhákba bújni az eddig megszokott visszafogott darabok helyett.

A műsorvezető nyolc esztendeje köszön be a tévénézők otthonába hétköznap délutánonként. Vajon hogyan emlékszik a házigazda az elmúlt évekre?
– Nem tudnék kiemelni egy-egy emlékezetes adást, mert mindegyikben volt valami, ami megmaradt bennem – mondta Mónika.

– Találkoztam igazán megrázó esetekkel, ilyen volt például, amikor a százhalombattai rém a börtönből üzente az édesanyjának, hogy meg fogja ölni. Vagy egyszer volt egy férfi, aki lefeküdt gyakorlatilag az egész családdal, fiúkkal, lányokkal egyaránt. Az is érthetetlen volt számomra, amikor egy nő felajánlotta a saját lánya testét az élettársának, csak azért, hogy az ne hagyja el. És úgy gondolta, a gyermeke ennyit igazán megtehet érte… Mindig akad olyan történet, amely döbbenetes számomra, pedig sokáig azt hittem, már nem lehet nekem újat mutatni.

Mónika úgy gondolta, a kibeszélőshow történeteit a nézők szívesen el is olvasnák, ezért könyvírásba fogott. A könyvben a nyolc év legérdekesebb sztorijait olvashatjuk majd.

RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top