nlc.hu
Sztárok
A feleségek nem szívbajosak

A feleségek nem szívbajosak

Napjaink legnépszerűbb sorozata a Született feleségek, így természetes, hogy sokan szeretnék meglovagolni a szereplők népszerűségét.

Naponta érkeznek az öt színésznő ügynökségére a legkülönbözőbb ajánlatok a hatalmas cégektől. Szinte mindenki velük akarja reklámoztatni a termékét, ám kevesen kapnak pozitív választ a kérésükre. Marcia Cross komoly milliókat kapott a nálunk is látható mosóporreklámért, de a sorozat producere is kivette belőle a maga százalékát.

A Született feleségek készítői szerződést írattak alá a színésznőkkel, amelyben egyértelműen lefektették, hogy minden reklámért kapott pénzből tetemes összeg üti a markukat. Az sem mindegy, hogy milyen terméket akarnak a hölgyek arcával promotálni.

Szigorúan ellenőrzi a stúdió, hogy a plakátok mennyire vannak párhuzamban a szereplők karaktereivel. Marcia Cross például egy komoly szerződéstől esett el, mert fehérneműt kellett volna hirdetnie, de a sorozatbeli Bree jellemétől ez távol állna, és megzavarná a nézőket.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top