nlc.hu
Sztárok
Somáék már Argentínában készülnek

Somáék már Argentínában készülnek

Hétfőn kerül képernyőre a Celeb vagyok, ments ki innen! című szuperprodukció. A show szereplői még csak most érkeztek meg az argentin dzsungelbe, szenvedésük helyszínére, az RTL Klub máris összeállította a show folytatásának szereplőgárdáját.

Janics Natasa, Keleti Andrea, Sütő Enikő, Tóth Gabi, Zimány Linda, Delhusa Gjon, Kinter Oszkár, Rippel Ferenc, Steiner Kristóf és Szőke András is vállalta, hogy szembeszáll a végtelen dzsungellel.

Az első széria szereplőit arról faggattuk, hogy mit gondolnak, kivel jönnek majd ki leginkább a kalandokkal teli kiránduláson.

Soma: – Prekoncepcióim nincsenek. Nyilván látom magam előtt a karaktereket, az alapszemélyiségeket (például hogy valaki ösztönember vagy éppen intellektuel), és nagyjából el tudom képzelni, hogy ki hogyan fog viselkedni, de többet nem lehet előre látni. Remélem, az adott körülmények kihozzák majd mindenkiből a valódi énjét.

 

Falusi Mariann: – Bárdosi Sanyi és Horváth Éva nekem nagyon bejönnek emberként, de előre nem szeretnék ítélni.

 

Czene Attila: – Ez érdekes kérdés, mert végül is mindannyian láttuk már a másikat képernyőn keresztül, viszont egyik szereplőt sem ismerem közelről. De várom, hogy ott majd megismerem őket! Sanyi is sportoló, ettől független nem dolgoztunk soha együtt, nem jártunk össze, csak felületesen ismerjük egymást. Én az őszinte emberi megnyilvánulásokat szeretem, így az ilyen értékekkel bíró emberek lesznek hozzám közelebb. De nem szeretnék előre ítélkezni, az csak csalódásokhoz vezethetne.

 

Szabó Patrícia: – Nem tartom kizártnak, hogy krokodilokkal, esetleg aligátorokkal barátkozom össze a legjobban.

 

Bárdosi Sándor: – Horváth Évivel nagyon jó barátok vagyunk, remélem, ez nem fog változni kint sem. Győzivel és Czenével is jóban vagyok, bár nem járunk össze rendszeresen. Itt talán jobban megismerhetjük egymást.

 

RTL Klub/ Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top