Sztárok

Jézus miatt fogy le Ryan

Scarlett Johanssonék még a mézesheteiket töltik, ám az ifjú férj máris a munkán töri a fejét.

Ryan Reynolds, a napjaink egyik legszexisebb férfijának kikiáltott színész aláírta a szerződését egy következő filmre, amelyben nem kisebb feladata lesz, mint magára ölteni Jézus szerepét. A Son című film a megfeszítés előtti utolsó napokkal foglalkozik, mely megpróbálja hűen visszaadni, hogy milyen érzések kavaroghattak Jézusban. Minden bizonnyal nagy felháborodást vált majd ki a film a nézőkben, hiszen meglehetősen naturálisan ábrázolja majd a történet.

Ryan hónapokig gondolkodott azon, hogy elvállalja-e a felkérést, hiszen nem szeretne botrányokba keveredni. Végül felesége győzte meg arról, hogy nagy előrelépés lehetne ez az egyre népszerűbb színész karrierjében. A film rendezője már most felhívta Ryan figyelmét arra, hogy egy ideig csökkentenie kellene az edzések számát, hiszen a kockás has és a duzzadó bicepszek nem voltak jellemzőek Jézusra. A forgatás a tervek szerint márciusban kezdődik.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top