Sztárok

Feró élményt ad

Nagy Feró, a Beatrice zenekar frontembere megosztja a tudását és a tapasztalatait a fiatalokkal.

Egy tizenkét tagú osztály történetét láthatjuk a Rock and rollból ötös című realityben az MTV műsorán. A casting alapján összeválogatott csapatban a piercinges punk lánytól a joviális szemüveges szörfpunk rajongóig mindenfajta tinit találunk. A csapat egy garázsban a rockzene történetét tanulja meg Uj Péter osztályfőnöktől és az adott témához illeszkedő meghívott vendégzenésztől. Az előadó tanárok ismert hazai zenészek lesznek.

Nagy Feró számára nagy élményt jelentett a csapatnyi tizenéves rendhagyó oktatása. Ugyan nem íratott felmérő dolgozatot a végén, de azért efféle visszajelzés híján is reméli, hogy hatással lehetett rájuk az előadottakkal.

– A saját élményeimet és tapasztalataimat osztottam meg velük, de arra is figyelmeztettem őket, hogy nem kell feltétlenül mindig az öregekre hallgatni – mondta a rocker. – Merjenek újítani, higgyenek magukban, és fontolják meg a hallottakat, de ha van jobb ötletük, induljanak el a saját útjukon – összegezte Feró az élményeit. – Úgy láttam, tetszett nekik, hogy őszintén beszéltem. Valamennyire sikerült őket is megismernem, hiszen hagytam, hogy kibontakozzanak. Körülbelül fél óra alatt felmértem, ki a legpimaszabb, és ki az, aki inkább csajozna, mint hogy zenélgessen. Ami egyébként tökéletesen érthető, egy tizenéves esetében mi lenne ennél előbbre való?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top