Sztárok

Nacsának fogynia kellene

Harsányi Levente Ganxsta Zolee és Nacsa Olivér társaságában részt vett az EgészségVonat szűrővizsgálatain.

A három fenegyerek kicsit aggódott az eredmények miatt, mint később kiderült, nem is teljesen alaptalanul: Levinek a koleszterinszintje, a humoristának a haskörfogata volt az átlag felett, Zolee pedig – barátai eredményeit látván – inkább nem vállalkozott a szűrésre. Bár sokat hülyéskedtek a srácok, az, hogy mindannyian rendszeresen sportolnak, bizonyítja, hogy az egészségmegőrzést szerintük sem szabad elbagatellizálni.

Nacsa saját bevallása szerint hipochonder, de hektikus időbeosztása miatt inkább magának állít fel diagnózist, mint hogy elmenjen orvoshoz. Mind a három hírességnek azt javasolták az eredményeket kiértékelő orvosok, hogy amennyiben néhány felesleges kilótól megszabadulnak, a későbbiekben sokkal kevesebb esélyük lenne rá, hogy szívbetegek legyenek. Bár Zolee és Nacsa szerint „a férfi nem férfi, ha száz kiló alatt van”, mégis reméljük, hogy az esemény utáni ebéd során megfogadták a szakértők tanácsát, és csülökpörkölt helyett inkább valami könnyebbet, kevésbé koleszterindús menüt rendeltek.

Bár a srácok a tőlük megszokott módon sokat bohóckodtak – amit akár „mosolyterápiának” is tekinthetünk –, abban mind a hárman egyetértettek, hogy az egészséggel nem szabad viccelni. Levi tréfásan így fogalmazta meg az EgészségVonat egyik látogatójának ezzel kapcsolatos véleményét: „Csak egészség legyen, a többit megvesszük!” Elismerik, hogy szakmájuk és temperamentumuk miatt a jó étkek mellett az éjszakai mulatozást sem vetik meg, a rendszeres sportot mindegyikük élete szerves részeként említi.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top