Sztárok

Attila retteg a hideg víztől

Bánhidi Petra elbúcsúzott a férjétől. Czene Attila szerda este indult el a veszélytelennek éppen nem mondható argentin dzsungelbe, hogy bebizonyítsa rátermettségét a Celeb vagyok, ments ki innen! című szuperprodukcióban.

Petra a Reggeliben elmondta, hogy csütörtökön beszéltek telefonon. „Most még jó helyen van, egyelőre biztonságban, nekem ez elég.” Azt is elárulta: tudja, hogy már csak pár napig lehet nyugodt, utána ugyanis megkezdődik a celebek szenvedése.

– Biztos, hogy izgulni fogok, nagyon nehéz lesz! Attila egyébként nem az állatoktól fél a legjobban, hanem a hideg víztől. Neki a meleg víz fontos, kell az ízületei miatt, hamar megfázik. Ez lesz az egyedüli nagyon nagy félelme, hogy a meleg víz hiányát túléli-e.

Czene nem tudott különösebben készülni a túlélőshow-ra, és élete párja sem tudta ellátni tanácsokkal.
– Olyanokat mondtam neki, hogy ha rizst eszik, akkor igyon utána, hogy megdagadjon a gyomrában, akkor nem lesz olyan éhes. Illetve már indulás előtt igyekezett kevesebbet enni.

Attiláért nemcsak Petra izgul, hanem keresztlányaik is. Készítettek is egy fogkefetartót, amelyre üzenetet írtak, a keresztpapa ezt vitte ki magával személyes tárgyként.

RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top