Sztárok

Titkok a titkos sztáresküvőről

Scarlett Johansson és férje, Ryan Reynolds a múlt hét végén titokban esküdtek örök hűséget egymásnak. Pár rokon és ismerős kiszivárogtatott néhány információt.

A pár esküvőjén mindenféle nagyzolós pompát és csillogást mellőztek. Ehelyett a pár az elmúlt hétvégét egy kanadai luxuskempingben töltötte, ahol sor került az esküvőre.

Az érintetlen természet ölelésében kevesebb mint 40 vendéget szállásoltak el a sátrakban, amelyeket antik bútorokkal, vastag szőnyegekkel rendeztek be, a saját „fürdőszobáról” nem is beszélve.

A vendégek megtalálták a módját, hogyan töltsék kellemesen a hétvégét. Mialatt a vőlegény és barátai lazachorgászattal töltötték az időt, mások a környéken tettek biciklitúrát.

„Scarlett szűk családi és baráti körben szeretett volna ünnepelni” – árulta el a menyasszony egyik barátja. Sértődésre azonban semmi ok, a pár ugyanis hét országra szóló utólakodalmat tervez a közeljövőben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top