Sztárok

Justin és Jessica esküvőn jártak

Az aktuális álompár egy esküvőn vett részt, de nem ők házasodtak össze, hanem a közeli barátaik. Jessica Biel munkatársa és barátnője, Beverly Mitchell volt a menyasszony, akivel a Hetedik mennyország című sorozatban dolgoztak együtt.

A vőlegény pedig Michael Cameron. Jessica pedig a koszorúslány szerepét töltötte be. A szertartás rendkívül romantikus körülmények között zajlott, egy olaszországi helyszínen, ahol a szabad ég alatt mondta ki az igent az ifjú pár. A menyasszony és a vőlegény mellett Justin Timberlake és Jessica Biel is jól mutatott egymás mellett, ahogy egymás mellett lépkedtek kézen fogva. A színésznő egy egyszerű, de elegáns, vállpánt nélküli ruhát viselt, amelyet egy mutatós rózsacsokorral egészített ki.

Az énekes is igazán fess volt, de egy borotválkozás azért ráfért volna. Az ünnepélyes hangulat biztosan meghatotta Justint is, mert szinte el sem engedte barátnője kezét, és jelentőségteljes pillantásokat váltottak. Az esküvői buli is nagyon jól sikerült, és tökéletes lezárása volt Justin és Jessica nyaralásának, hiszen a fiatal pár előtte hosszabb időt töltött Rómában. A pár teljesen elvegyült a turisták között, saját idegenvezetőjük volt, és mindössze egy testőr vigyázott rájuk. A barátok összeházasodása lehet, hogy meghozza a színésznő és az énekes kedvét is, hogy komolyabban átgondolják kapcsolatukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top