Sztárok

Natalie Portman megvizsgálta a párizsi divatot

Még alig ért véget a New York-i és a londoni divathét, egy újabb fővárosban mutatják be, mi lesz a legújabb trend jövőre.

A helyszín Párizs, ahol szintén divathetet rendeztek, és ahogy az már lenni szokott, számtalan híresség megjelent, hogy testközelből figyelje meg a kifutókon felvonuló modelleket, és a tervezőkkel is jó kapcsolatokat építsenek ki. A francia főváros jeles eseményén most éppen Natalie Portman tűnt fel, aki ismét egyedülálló. A színésznő néhány hete szakított rockzenész barátjával, Devendra Banharttal, de úgy tűnt, nem viselte meg túlságosan a kapcsolat vége. Natalie vidám volt, jókedvű, és nagyon érdekelte, mi lesz a divat 2009 tavaszán és nyarán.

A színésznőt különösen Giambattista Valli divatbemutatója fogta meg, és úgy tűnt, személyesen is ismerik egymást, jóban vannak. A kollekciót pedig az 1950-es évek ihlették, ami nyomán igazán nőies és romantikus stílus alakult ki. A párizsi divathétre kíváncsi volt még Emma Watson is, aki az utóbbi időben egyre gyakrabban tűnik fel divatbemutatókon. A fiatal színésznő nemcsak végignézi a modellek felvonulását, hanem bőszen jegyzetel, és ötleteket gyűjt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top