Sztárok

A színésznő megmutatta kisfiát!

Minnie Driver különleges módját választotta annak, hogy nyilvánosságra hozza újszülött kisfia fotóit.

A színésznő közvetlenebbül akarta a rajongókhoz eljuttatni a kis Harry első fotóit, nem pedig egy nagy magazinnak eladni a közlés jogát. Minnie a MySpace nevű közösségi oldalon közölt fotót magáról és kisfiáról, amely kaliforniai otthonukban készült, és azt a meghitt pillanatot ábrázolja, ahogy az egy hónapos kis Henry Story Driver békésen szuszog édesanyja ölében. Minnie Driver teljesen természetesen, smink nélkül szerepel a fotón, és arcáról az anyaság semmivel össze nem téveszthető büszkesége és elégedettsége sugárzik. Az egyszerű gesztus nagyon tetszett a rajongóknak, és jókívánságokkal halmozták el Henryt és mamáját.

A kisfiú szeptember 8-án született Los Angelesben, a színésznő már nagyon várta az érkezését. Hónapokkal korábban berendezte a gyerekszobát, és mindenből bőségesen vásárolt, amire a babának szüksége lehet. Minnie tudatosan egyedül vállalt gyereket, az apa személye ismeretlen, és ha rajta múlik, a jövőben nem fog fény derülni a kilétére. A kisfiúnak nem ez az első nyilvános szereplése, hiszen Minnie nem sokkal a szülés előtt beállt a meztelenül és terhesen pózoló hírességek sorába, és hatalmas pocakját csak egy amerikai zászló takarta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top