Sztárok

Tom Cruise megmutatta segítőkész arcát

A színészről általában vegyes hírek látnak napvilágot, az biztos, hogy a szcientológiába vetett hite nem növelte a népszerűségét.

A napokban azonban tett egy olyan apró gesztust, amely megmutatta emberi oldalát is. Tom és felesége, Katie Holmes éppen New Yorkban sétálgatott, amikor néhány fotós megtalálta őket, és azonnal munkába lendültek. A pár úgy tett, mintha észre sem vennék a követőiket, csak akkor foglalkoztak velük, amikor az egyikük bajba került. Egy idősebb fotós, miközben hátrafelé ment, és fényképezett, hirtelen elvesztette az egyensúlyát, és elesett. Tom észrevette az esetet, és azonnal odarohant, hogy talpra segítse a férfit. A színész azt is észrevette, hogy a fotós az esés közben elvesztette a kulcsait, amelyeket aztán Tom felvett a járdáról, és visszaadta tulajdonosának. A kis jelenet után aztán a pár békésen folytatta útját, el is feledkeztek a dologról, és meghitten megvacsoráztak egy kis étteremben. Az ünneplésre is volt ok, hiszen Katie Holmes nemrég debütált a Broadwayn egy Arthur Miller-drámában, és a közönség igen lelkesen fogadta. A fotóssal történt eset igazából hétköznapi dolog, viszont nem mindenki segítene azon, aki egy perccel korábban még a nyomában volt, és zaklatta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top