Sztárok

Harry Potter tanárnője kalandozik

Maggie Smith, a kétszeres Oscar-díjas színésznő hetvennégy évesen sem hajlandó otthon ücsörögni.

Igazi kalandfilmben szerepel legközelebb a vásznon Maggie Smith. Az Időről időre című filmben hetvennégy évesen is energiától duzzadva állt kamerák elé, és a legfiatalabb kollégákat is meghazudtolva dolgozott.

Jövő nyáron mutatják be az amerikai mozik a Harry Potter és a félvér herceg című filmet, de az utolsó regényt két részre bontva filmesítik majd meg, így összesen három alkalommal találkozhatnak a rajongók a roxforti nebulókkal és tanárokkal.

A hűvös angolságáról híres színésznő az első években nem nagyon tudta tolerálni a kamaszok ricsajozását, és a forgatási szünetekben az öltözőjébe visszavonulva pihent. Az idei epizód elkészítésénél már ő is vidáman nevetgélt a gyerekekkel.

A hírek szerint a Hermionét alakító Emma Watsont különösen megkedvelte, és örömmel ad neki tanácsokat a jeleneteit illetően.

Maggie szerint Emma tehetséges színésznő, és örömmel játszana vele újra közösen, de ezúttal már egy mai, „emberi” történetben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top