Sztárok

Életveszélyben a Rippel testvérek

A Rippel testvérek szimpatizánsainak már csak napokat kell várniuk az újabb lélegzetelállító produkcióra, ugyanis október 19-én újabb – immáron a hetedik – világrekord-kísérletre kerül sor.

Megszokhattuk már, hogy Feri és Viktor lehetetlennek tűnő dolgokat gyermeki egyszerűséggel old meg, reméljük, ez most is így lesz. A bemelegítés és a gyakorlás már javában zajlik, hiszen egy-egy ilyen veszélyes produkció több hónapos felkészülést igényel. Az Arénap felkérte Ferit és Viktort, hogy csatlakozzanak a programhoz, így adott volt a lehetőség, hogy a tervezett időpontnál kicsit később ugyan, de ismét megmutathatják a világnak: lehetetlen nem létezik. Eredetileg szabadtéren zajlott volna rekord, de mivel ez igazi sportünnep, ami Papp László előtt tiszteleg, a fiúk úgy gondolták, ennél jobb eseményt nem találhattak volna.

A hetes számú világrekord lényege a következő: a fiúkat egy motor húzza majd a magasban, ahol egy imbolygó vasszerkezeten kell majd helytállniuk. A gyakorláshoz Feri egy ehhez hasonló szerkezetet állított a kertjébe, amelyen a fiúk naponta órákat készülnek. A feladat nem könnyű, és életveszélyes. A rekordkísérlet alatt azonban több ezer ember és az ováció is nehezíti majd a dolgukat, így a testvéreket saolinok fogják az Arénába kísérni, és segítenek kialakítani a belső csendet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top