Sztárok

Összeköltözik a sztárpár

Reese Witherspoon legújabb, karácsonyi vígjátékában a kételkedőket is meggyőzi arról, hogy a család elsősorban botrány, nehézség, váratlan fordulat és meglepetés, esetleg egy leállíthatatlan nagyapa képében jelentkezik az ember életében.

A Négy karácsony (Four Christmases, hazai bemutató: december 18.) című elsöprő vígjátékban egy fiatal pár (Vince Vaughn alakítja Witherspoon párját) kénytelen az összes szülőjüket végiglátogatni: és mert már mindegyik elvált, és új párt választott, ez négy vad, kaotikus és meglepetésekkel teli vizitet jelent.

Az életben pedig ugyanez a helyzet. Bár Reese Witherspoon mindent elkövet, hogy gyerekeit harmóniában és békességben nevelje fel, nem megy minden simán. Barátja, Jake Gyllenhaal néha van, néha nincs. Az elmúlt hetekben a lapok arról cikkeztek, hogy – mivel sok munkájuk miatt alig vannak együtt – szakítanak, ezen a héten viszont közös lakást kerestek London Mayfair negyedében, lehetőleg olyat, ahova más lakások ablakából nem lehet belátni, és amelynek több – nem közvetlenül az utcára nyíló – kijárata van. Így a hírességek és gyerekeik jó eséllyel szökhetnek meg a fotósok elől. És jó eséllyel bújhatnak el, ha kivételesen együtt tudnak és akarnak lenni, hogy családi életet éljenek.

Forrás: IC Press

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top