Sztárok

Titkok a Grace klinikáról

A sorozat legújabb szériája, amelyet most mutatnak be Amerikában, a remény évadja lesz. Shonda Rhimes producer elárult néhány titkot A Grace klinika rajongóinak.

– Meredith és Derek mindörökre összekötik az életüket. Igen, örökre. De ha azt gondolod, hogy most elmesélem szóról szóra, mi fog történni, akkor bolond vagy. Ez egyelőre legyen a mi titkunk. Különleges lesz, az biztos. A karakterek közel állnak hozzám, a barátaim. Mindent tudok róluk, hisz a fejemben születtek, ott is élnek. Aggódom, ha hibáznak, és örülök, ha sikereik vannak, azt akarom, hogy boldogok legyenek. De ne csak boldogok, bátrak is. A bátorságról is szól A Grace klinika.

A producer megnyugtatásul a következőket is közölte:

– Nem fog egy hajó se összetörni, egy bomba se robban majd fel. Senki sem hal meg, akit szeretünk.
Azonban nem csak a két főszereplő jövőjéről lebbentette le a fátylat:
– Alexnek is bátornak kell lennie, de erről többet nem árulok el. Christina igyekszik megküzdeni Burke elvesztésével, és olyan dolgokat fog művelni, amikre tőle nem számítanánk. Izzie már túljutott a nehezén, és újra kezd kinyílni, George pedig kezd felnőni. Szinte minden szereplő változáson megy keresztül, de majd meglátjátok. Ebben az évadban rengeteg minden fog történni. És meglepetéssel fog zárulni. Egy kellemes meglepetéssel. Megéri várni rá!

Forrás: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top