Sztárok

Zámbóék is megorroltak Szorcsikékra

Mindössze két adás ment le a 10! című műsorból, és máris két perrel "büszkélkedhetnek" a készítők.

A 10! című bulvárműsor első adásán Molnár Anikó borult ki, most pedig a Zámbó család fenyegette meg a producert és az egyik szereplőt, Nacsa Olivért.

Zámbó Marietta szerint „halottgyalázás” történt, amikor a képernyőn több szereplő kiröhögte és rágalmazta Jimmyt és a testvéreit.

„Spánielgénekkel is rendelkeznek, Árpy emberpróbáló látvány” – hangzott el a legutóbbi adásban, mire Marietta a következő üzenetet juttatta el Kárász Róberthez, a 10! produceréhez:

„Tudjuk, ki vagy, megtalálunk!”

A TV2 azonnal feljelentette fenyegetésért a csepeli asszonyt, így most néhány hétig újra a Zámbó család szerepel majd a lapokban.

A 10! című műsor szereplői közül Herczeg Zoltán divattervező már megbánta, hogy véleményt nyilvánított több sztárról a képernyőn, és ő a legszívesebben be is tiltaná a kifecsegőmagazint.

Ki tudja, legközelebb Dukai Regina, Debreczeni Zita, Bódi Margó, Makány Márta, Kovács Áron vagy maga Szorcsik Viki akar majd kiszállni a botrányműsorból?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top