Sztárok

Britney mindent kipakol

Britney Spears élete, fiatal kora ellenére, nem (volt) mentes a botrányoktól. Az amerikai popénekesnő összeomlásáról, annak előzményeiről hamarosan mindent megtudhatunk, a történtekről ugyanis dokumentumműsor készül.

A kilencvenperces adásban majdnem az összes olyan kérdésre próbálják megtalálni a választ, amely felmerülhetett Britney „tragédiájával” kapcsolatban. Maga az énekesnő személyesen mesél a problémájáról, amely először legyőzte őt, de amely felett végül sikerült győzedelmeskednie. A filmet az amerikai MTV november 30-án tűzte műsorára, két nappal Britney új stúdióalbumának megjelenése előtt.

„Az utóbbi években sok dolog történt velem, és rengeteg olyan dolgot tudok magamról mesélni, amelyet az emberek nem is sejtenek. Észrevettem, hogy az emberek nem úgy tekintenek rám, ahogy azt szeretném. Ez a film lehetőség arra, hogy helyre tegyek bizonyos tévhiteket velem kapcsolatban. A műsorban arról fogok mesélni, hogy min mentem keresztül, és mit tervezek a jövőben” – nyilatkozta az énekesnő.

Britney ezenkívül a magányról is beszél majd, amely együtt járt a hírnévvel, és bepillantást nyerhetünk a kulisszák mögé is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top