Sztárok

Ördög Nóra “fantörpikus” alkotása

A Hupikék törpikék 50. születésnapja alkalmából ismert személyiségeket kértek fel, hogy tervezzenek törpöket. A magyar celebtörp Ördög Nóra érdeme, aki Náray Tamás segítségével igazi divattörpöt alkotott.

A múlt héten bemutatták Brüsszelben a teljes „celebtörp”-galériát. A „Happy Smurfday Euro Tour” alatt olyan ismert személyiségek, mint a Benetton család (Olaszország), Axelle Red (énekes és dalszerző, Belgium), Albert Uderzo (az Asterix rajzolója, Franciaország), Mikisz Theodorakisz (zeneszerző, Görögország) és sok más híresség álmodta és alkotta meg XL-es (kb. 1,2 m magas) méretű törpjét.

Az RTL Klub csinos műsorvezetője, Ördög Nóra és Náray Tamás divattervező briliáns párosként alkották meg a magyar celebtörpöt. Nóra a felkérést követően Tamáshoz fordult segítségért, aki teljesen új irányt adott a projektnek egy törpös virágminta megtervezésével.

A celebtörpöket Brüsszelben gyűjtötték egybe, hogy árverésre bocsássák őket október 23-án. Az aukció teljes bevételét az UNICEF-nek ajánlják fel a szervezők. A www.happysmurfday.com weboldalon megtalálható az árverés minden részlete és az aukció katalógusa. Bárki megvásárolhatja ezeket a különleges szobrokat, ha részt vesz a brüsszeli aukción vagy kitölt egy távolmaradó licit nyilatkozatot a weboldalon.
Árverés az évfordulón – október 23., 18:00

RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top