Sztárok

Az intim címlapfotó megosztja az embereket

Angelina Jolie és Brad Pitt valószínűleg nem gondolták át, milyen hatást vált ki az emberekből, ha szembesülnek a művészinek szánt, intim családi pillanatokat megörökítő fotósorozattal.

A képek az amerikai W magazin novemberi, művészettel foglalkozó különszámában jelennek meg. A címlapfotó, amelyen Angelina az egyik ikercsemetét szoptatva bájosan mosolyog, azonban már most elérhető az interneten, és világszerte nagy vihart kavart.

Amerikai médiakutatók szerint a kép azért tűnik furcsának, mert teljesen ellentmond Angelina Jolie – a vad szexszimbólum – korábbi image-ének. Mások úgy vélik, hogy a fényképek miatt a szoptatás ismét divatba jöhet. Felmérések szerint az amerikai nők 70 százaléka szoptatja a csemetéjét, de a hat hónapos korú babákat nézve ez az arány szinte minimálisra zuhan.

Angelina Jolie kijelentette, hogy szereti a fényképeket, amelyeket Brad Pitt készít róla.

„A legtöbb embernek van egy hobbija, amelybe ha beleveti magát, az első kisebb sikereket is nagyra értékeli. Brad nem ilyen. Ő szinte tanulmányozza a gépét. Ráadásul nagyon kritikus a saját munkáival szemben. Amíg én azt gondolom egy-egy fényképéről, hogy nagyszerű, addig ő részletekbe menően elemzi, hogyan tudna még jobb lenni.”

Azt egyelőre még mindig nem tudni, hogy Brad Pitt címlapra kerülő fényképe árt-e a pár népszerűségének, vagy tovább fokozza azt, de abban biztosak vagyunk, hogy jó ideig beszédtémát szolgáltatnak a bulvársajtónak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top