Sztárok

Rajzfilmsláger lesz az Álmaimban Amerikából

Simpson család? Fecsegő tipegők? Akkor Csupó Gábor! A rajzfilmrendező legújabb, Immigrants – Jóska menni Amerika! című amerikai–magyar filmjének főcímzenéje az A.D. Studio egykori slágere lesz.

Az A.D. Studio slágerének feldolgozásához a két sikerszerző, Auguszt Bárió és Goodwill György most először járult hozzá. Külön érdekesség, hogy Csupó Gábor rendezte a filmhez készült új Álmaimban Amerika klipet is, ami nem sokszor fordult elő sem a rajzfilmes, sem a zenekar életében.

Ennek örömére az A.D. Studio 2008. október 30-ára, a film világpremierjére módosította új stúdióalbumának megjelenését. A korong egyben az Immigrants – Jóska menni Amerika! című film zenéje is egyben. Az új Álmaimban Amerika kizárólag ezen az albumon hallható majd.

A film, amelynek főszereplői – a magyar származású Jóska és orosz származású barátja, Vlad – úgy döntenek, hogy beveszik Amerikát. A két barát kalandjain keresztül cinikus humorba ágyazva ismerhetjük meg Amerika igazi arcát, és hogy mit is kínál valójában a bevándorlóknak.

Az A.D. Studiónak 19 éves fennállása alatt olyan slágereket köszönhetünk, mint a Páratlan páros vagy a Nyári eső, az Álmaimban Amerikáról nem is beszélve. Lemezeikből eddig jóval több mint 1 millió példányt adtak el. Legutóbbi stúdióalbumukon olyan neves színművészek is közreműködtek, és mondták fel Goodwill egy-egy versét, mint Jordán Tamás, a Nemzeti Színház nemrégiben leköszönt főigazgatója, Gáti Oszkár vagy Bács Ferenc.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top