Sztárok

Mel C nagy pocakkal koncertezik

Manapság nagy divat, hogy a kismamák zenével, kellemes dallamokkal kényeztetik a fejlődő babájukat, ami bizonyítottan jó hatással van a magzatra.

Melanie Chisholm ennél tovább ment, hiszen nagy pocakkal is kiállt a színpadra, és fergeteges koncertet adott, ami a közönség szórakoztatása mellett igazi örömzenélés volt. Az egykori Spice Girl nagyon jó formában volt a manchesteri Hard Rock Caféban rendezett eseményen, csinos maradt, szinte semmi pluszkilót nem szedett fel az elmúlt hónapokban. Mel C minden alkalmat megragadott, hogy még felléphessen, mielőtt visszavonulna szülési szabadságra.

Úgy gondolta, kellően kitombolja magát, hiszen ezután egy vidéki házba vonulnak vissza, ahol párjával, Thomas Starr-ral töltik a szülés előtti utolsó heteket, és azután pedig hármasban éldegélnek majd békésen. A jól sikerült koncert szempontjából az egykori Sporty Spice csak egyetlen engedményt tett magának, állapotára való tekintettel: nem csinált akrobatikus mutatványokat a színpadon. Közölte, hogy jelenleg csak zenei élményt tud nyújtani, a látványelemeket majd később bepótolja. Ehhez rajongói megértését is kérte honlapján keresztül.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top