Sztárok

Tim Robbins a Hírességek sétányán

Biztosan sokan elcsodálkoznak, hogy az Oscar-díjas színész eddig még nem hagyta ott kézlenyomatát a Hollywood Boulevard-on. Pedig így van, Tim Robbins csak a napokban lépett a csillagok sorába.

A megtiszteltetés nem merült ki ennyiben, hiszen az emléktábla nem akármilyen helyre került, ugyanis a színész párjának, Susan Sarandonnak a lenyomata mellé helyezték. Tim és Susan 20 évvel ezelőtt ismerkedtek meg, és hosszú kapcsolatuk igazán ritkaságszámba megy Hollywoodban. Természetesen a gyerekek is elkísérték a papát az ünnepségre, összesen hárman. Közülük a lány, Eva Amurri Susan Sarandon korábbi kapcsolatából született gyereke, de a két fiú, Jack és Miles közös.

A jó hangulatról más is gondoskodott, hiszen jelen volt a humorista Jack Black, aki Tim Robbins régi jó barátja. Biztosan nem gondolnánk, hogy már 25 éve jóban vannak. Jack Black persze komolytalanul nyilatkozott ebben a helyzetben is: „Szó szerint felnéztem rá mindig” – mondta az alacsony termetű komikus. Susan természetesen nagyon büszke volt a férjére, és arra, hogy a számos díj mellett most ezt az elismerést is megkapta.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top