Sztárok

Titkos esküvő után jószolgálat

Az esküvői izgalmak után az ifjú férj újabb kihívásra készül. Az a hír már bejárta a világot, hogy Scarlett Johansson és Ryan Reynolds nemrég titokban összeházasodtak, és eszükbe sem jutott csillogó-villogó hollywoodi lagzit csapni.
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds

A szűk rokonságon és baráti körön kívül senki nem volt hivatalos az eseményre. Ryan most arra készül, hogy a következő hónapban lefussa a New York Marathont. Ez azért tűnik nehéz feladatnak, mert a sztár nem éppen sportos alkat, jobban kedveli a pihenést és a lustálkodást, mint az aktív testmozgást. Viszont azzal az indokkal vág bele a felkészülésbe, hogy a Parkinson-kór ellen harcoljon.

A sztár bolgjában is beszámolt róla, hogy milyen nehéznek tartja a futóversenyt: „Egyáltalán nem vagyok jó futó. A teljesítményemet inkább viccnek nevezném. Felkelni hajnalban, és lefutni 10 vagy akár 20 mérföldet, na, ezt röviden összefoglalva borzasztónak tartom.” Ryan akkor határozta el magát, hogy jelentkezik a versenyre, amikor találkozott Michael J. Fox színésszel, aki köztudottan Parkinson-kóros. Sajnos Scarlett férje a családján belül is találkozott már a betegséggel, mert az édesapjánál, Jim Reynoldsnál 15 éve diagnosztizálták a kórt. Ryan azt nyilatkozta, reméli, hogy az esemény felrázza az embereket, és mindenkit ösztönöz arra, hogy tegyen valamit az egészségéért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top