Sztárok

Auraékszer a sugárzó modern nő fegyvertára

A modern nőnek egyre kevesebb az ideje, mégis a legjobb képességei szerint állandó csúcsformában kell lennie, anyaként, feleségként, szeretőként, munkatársként, üzletasszonyként. Az auraekszer.hu azt tűzte ki célul, hogy ebben lesz segítségére a nőknek.

A mai rohanó és teljesítményorientált világban már alig jut idő arra, hogy megismerjük a másik embert, ezért az első benyomás szerepe látványosan megnőtt. Mivel az élet legtöbb területén minden a jó megjelenéssel kezdődik, és ennek egyik legősibb záloga az ékszer, az auraekszer.hu segít megtalálni az egyéniségedhez leginkább illeszkedőt. A szerencsésen megválasztott ékszert viselve nem csak te érzed magad jól a bőrödben, de mások is észreveszik rajtad a magabiztos, ugyanakkor nőies bájt. Kiegyensúlyozottan kezdheted a napot, és önbizalommal telve nézhetsz szembe a kihívásokkal.

Legyen az egy nyakék, fülbevaló, bross vagy akár egy finom kidolgozású gyűrű, már a legelső pillanatban olyan előnyt ad, hogy hétköznapi vagy alkalmi megjelenéskor is kedvező pozícióból indulsz. A kommunikáció is egyszeriben gördülékennyé válik. Kisugárzásoddal nem csak magadra vonod a figyelmet, de megtartani is könnyebben tudod.

A megjelenéssel szerzett előnyökön túl a legnagyobb nyereség, hogy te is jól érzed magad, mert akkor mások is jól érzik magukat veled. A modern nő ÖNMAGA számára is fontos. Bátran fogadd el a bókokat, hiszen nem csupán az ékszernek, sokkal inkább a viselőjének szólnak!

Évtizedeken át azt nevelték belénk, hogy nem a külső teszi az embert, de ez nem minden esetben bizonyult igaznak. A ma emberének olyan sok területen kell megfelelnie – és ez a nőkre hatványozottan érvényes -, hogy elengedhetetlen a külső-belső harmónia, ami felvértez a mindennapokra, és emeli a kivételes alkalmak fényét. Az igényes külső azt sugallja, hogy nem sajnálsz figyelmet és energiát fektetni a megjelenésedbe, így nyilván más területeken is hasonlóképpen viszonyulsz a dolgokhoz.

Hiába mondják Európában, hogy a magyar nők a legszebbek, az is igaz, hogy az ápoltságot, a csinos és divatos megjelenést illetően messze az európai nők mögött kullogunk. Vegyük végre a bátorságot, játsszunk a színekkel, anyagokkal, formákkal és kiegészítőkkel, hogy az egyéniségünket a külsőnkkel is kifejezhessük, hiszen ez nem csupán pénz kérdése – a lehetőségek és kombinációk tárháza végtelen!

De, hogy a férfiakról is ejtsünk néhány szót: amikor a férfi ajándékozni akar, sokszor nincs ötlete, vagy fél, hogy nem jól választ, esetleg azt gondolja, hogy az ékszervásárlást nem engedheti meg magának. Az Auraékszer ezt a tévhitet szeretné eloszlatni, és a választásban is segít, hiszen a honlapunkon állatövi jegy vagy személyiségtípus alapján is csoportosítottuk az ékszereket, így biztosan nem fog tévedni. Az árskála pedig olyan alacsonyan indul és olyan széles, hogy mindenki megtalálja, amit keres. De ha mégsem az igazira esett a választás, a cserelehetőség adott. A férfiak téves beidegződése, hogy azt hiszik, az ékszer, mint ajándék, elkötelezettséget jelent. Esetleg többet gondol a nő, mint ami mögötte van. Ez a mai nyílt kommunikáció világában már megváltozott: az ilyen apró, személyes ajándék sokkal értékesebb mindkét fél számára, mint amennyi az ékszer ára. Ajándékvásárláskor a megajándékozandó egyéniségének illetve horoszkóp jegyének ismeretében tévedhetetlenül választhatja ki a legmegfelelőbb színt, formát vagy stílust.

Hogy a választást megkönnyítsük, horoszkópjegyekre lebontva csoportosítottuk termékeinket, hogy formájában, stílusában és színeiben is illeszkedjen az egyéniségedhez, és a mint kint, úgy bent törvénye alapján segítsen megtalálni a belső harmóniát. A jövőben ugyanabban a stílusban további darabokkal bővítheted a kincsestáradat.

Látogass el honlapunkra!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top