Sztárok

Forest Whitaker Armstrong szerepében

Úgy tűnik, a színészt mostanában megtalálják a legjobb szerepek. "Az utolsó skót király" sikere után éppen csak befejezte a Clint Eastwood filmjében való munkát, ahol a dzsessz-szaxofonos Charlie Parkert alakította.

Mellesleg a kritika is hangos elismeréssel fogadta Forest figuráját, és máris itt a következő nagy dobás. A téma is hasonló, hiszen Whitaker ismét egy zenei ikon bőrébe bújik, ő lesz Louis Armstrong a zenész életrajzi filmjében. A mozi a klasszikus vonalat követi majd, Armstrong New Orleans-i fiatal éveitől kezdve átfogja a zenei és énekesi karrierjét.

A texasi születésű Forest Whitaker elismerő szavakkal nyilatkozott Armstrongról és az előtte álló nagy munkáról: „Louis Armstrong egy jelkép, meghatározó nyomott hagyott a kultúránkon és a zenei életünkön. Lenyűgöző életet élt, és olyan zenei pályát járt be, amelyet nemcsak az Egyesült Államokban, hanem mindenhol a világon elismernek.” A nagyszabású film előreláthatólag jövő nyáron kerül majd a mozikba.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top