Sztárok

Vége az álomházasságnak – Madonna hivatalosan is válik!

Egy találgatásokkal teli év után Madonna és filmrendező férje, Guy Ritchie külön utakon folytatják életüket. Szóvivőjük ezt hivatalosan is bejelentette.

Az énekesnő meg akarta várni a Sticky and Sweet turnéjának végét a válás bejelentésével, így sajtószóvivője tegnap állt a nyilvánosság elé.

A Sun bulvármagazin szerint a párnak már régen komoly nézeteltérései vannak vallási kérdésekben, és nyilvános szereplések miatt is. Jó ideje már csak személyi asszisztensük segítségével kommunikáltak. Utoljára Guy Ritchie egyik filmjének bemutatóján mutatkoztak együtt, szeptemberben.
A férj forgatásait félbehagyva a szüleihez utazott, hogy a szakításról ne az újságokból értesüljenek. Ritchie azt tervezi, hogy kiköltözik közös londoni otthonukból, és egy villába költözik Wiltshire-be.
A válás során nemcsak a gyerekek felügyeleti jogáról döntenek majd, hanem közös vagyonuk felosztásáról is, ami 385 millió euróra rúg.

Vége az álomházasságnak
Vége az álomházasságnak

Madonnáék 2000. december 22-én házasodtak össze Skóciában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top