Sztárok

Benkőt kiröhögik

Benkő Dánielnél ismét elpattant egy húr. A Celeb vagyok, ments ki innen! című kalandjáték szereplője minden napra tartogat valami meglepetést: a nézőknek és csapattársainak is.

Benkőt sokan elítélik tettéért, viszont van olyan is, akit kimondottan szórakoztat.

 

Kinter Oszkár a Vacsoracsata alatt lett jóban a művésszel.

– Én nagyon kedvelem a személyiségét, és persze nem azokat a dolgokat, amelyeket pár nappal ezelőtt művelt, és „sátrat épített” egymaga a dzsungelben – árulta el Oszkár. – De ez is hozzátartozik, hát nem kell odanézni, nem úgy, mint Dér Heni, aki végignézte az egészet tátott szájjal.
Oszkár szerint Dániel csak a kamerák előtt ilyen, a magánéletben kimondottan visszafogott, csendes ember, akivel akár órákig is lehet beszélgetni a világ nagy dolgairól.
– A kamerákon kívül ő teljesen máshogy viselkedik, ahhoz őt valójában meg kell ismerni, le kell vele ülni beszélgetni. Teljesen más a két személyiség, akkor adja az igazi zsenit, ám ha a kamerák előtt van, akkor az őrültet! Van egy olyan mondás, hogy az őrültet és a zsenit egy hajszál választja el. Én mindig azt mondom az ő esetében, hogy ő maga a hajszál.
A műsorvezető egyáltalán nem lepődött meg Dániel viselkedésén – csupán azon, hogy csak a harmadik nap kezdte el magát produkálni.
– Úgy nevettem, hogy csapkodtam a térdem! Én tényleg vártam azt a pillanatot, hogy megmutassa azt, hogy ki is ő valójában, és elkapja a hév! Megmutassa, hogy kezében van az erő, és nem csak a lant miatt, ezt meg is mutatta már. Én jókat nevetek rajta, szerintem ő nagyon szórakoztató.

Ki tudja, hogy Oszkár Argentínában is ilyen jókedvű lesz-e? Hamarosan kiderül, hiszen ő is részese a műsor második szériájának.

 

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top