Sztárok

Életveszélyben a sorozatsztár

Alig kezdődtek el a Született feleségek ötödik évadjának forgatásai, máris át kell írniuk a forgatókönyvet egy baleset miatt.

A harminckilenc éves Gale Haroldot, aki az idei évadban Susan Mayer barátját alakítja a népszerű ABC-sorozatban, a Los Angeles-i USC Medical Centerben kezelik. A színész súlyos motorbalesetet szenvedett, aminek következtében a koponyacsontja és a vállai is megsérültek. A sorozat szóvivője szerint a színész agyán is keletkezett egy duzzanat, de várhatóan javulni fog az állapota. A következő hetekben Gale nem dolgozhat, így néhány jelenetet máris átírtak a forgatókönyvírók.

A sorozat rajongói máris kétségbeesésüknek adtak hangot, hiszen így kiderült, hogy Susan szakít Mike-kal, akit nagyon megkedveltek.

Arról nincs hír, hogy Gale Haroldot hány epizód erejéig akarják foglalkoztatni a sorozatban, de valószínűleg komoly szerepet szántak neki, ha miatta képesek átírni a kész forgatókönyvet.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top