Sztárok

Enikő szemceruzát visz a dzsungelbe

Az egykori modell is önkéntes száműzetésbe vonul kilenc társával a Celeb vagyok, ments ki innen! második szériájában.

Sütő Enikőről nehéz elképzelni, hogy kibírja a zord körülményeket, a mindig piszkos ruhát, és hogy sokáig tudja nélkülözni az összkomfortot. Ennek ellenére örömmel vállalta a felkérést.

– Sokan kérdezik, hogy miért kell ez nekem, de engem hajt a kalandvágy, és szeretem feszegetni a határaimat. Azt látom, hogy a saját viselkedését nem tudja prognosztizálni az ember, fogalma sincs, hogyan fogja kezelni a rejtett indulatait ilyen helyzetben. Én sem tudom, mennyire leszek bevállalós vagy toleráns – mondta Sütő Enikő a Reggeliben.

Enikő szerint fizikailag nem igazán lehet készülni a próbára, sokkal inkább lelkileg. Mindenesetre felszedett két kilót, amelyet nem is akar leadni, legfeljebb a dzsungelben, ha nem lesz elég étel. Bár ő többnyire gyümölcsöket és zöldségeket eszik, amelyekhez jelenleg a celebek nem jutnak hozzá, az éhségnél jobban fogja zavarni a kialvatlanság.

– Attól félek a legjobban, hogy nem hagynak majd aludni. Ha valaki horkol, vagy bármi más miatt nem sikerült kipihennem magam, akkor sokkal kevésbé tudok majd koncentrálni, rosszabbul fogom viselni a társaim zavaró szokásait.

Enikő egyedül Delhusa Gjont ismeri a csapatból, Tóth Gabit pedig nagyon szimpatikusnak találja. Kinter Oszkártól azonban tart, mivel már a Vacsoracsatában is összetűzésbe keveredtek.

– Én alá tudom rendelni magam a közösségnek, de ha kell, domináns is tudok lenni. Viszont ha fáradt vagyok, akkor jobban hagyom magam vezetni mások által. Mindannyian azért megyünk Argentínába, mert felvállaljuk, hogy mi sem vagyunk tökéletesek.

Sütő Enikőt saját bevallása szerint nem fogja zavarni, hogy smink nélkül kell majd mutatkoznia, de biztos, ami biztos alapon személyes tárgyként egy szemceruzát visz majd magával az esőerdőbe.

 

 

Forrás: RTL Klub/Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top