Sztárok

Ibolyát kirúgták

Nem öltheti magára többé Aida jelmezét Oláh Ibolya. Az előadás producere kegyetlenül kirúgta a musicalből.

Oláh Ibolya mellett Xantus Barbara is távozni kényszerül Elton John darabjából. Szomor György producer (a darab férfi főszereplője is) a hírek szerint arra hivatkozott, hogy Ibolya nem tudta elvállalni a budapesti előadásokat, és a viselkedése megbízhatatlan.

 

Ibolya a székesfehérvári Vörösmarty Színház internetes vendégkönyvében így búcsúzik a közönségtől:

„Tájékoztatom minden barátomat, hogy a jövőben nem játszom az Aidában! Mivel a Fővárosi Nagycirkuszban nem tudtam elvállalni a fellépéseket, ezért a darab producere úgy döntött, hogy a színházban sem játszhatok. A döntését elfogadtam, az érveit megértem.
Örülök, hogy részese lehettem ennek a produkciónak! Csodálatos dolog volt játszani, nagyon szerettem! Fantasztikus volt érezni az emberek szeretetét, megbecsülését! Jó dolog úgy végigmenni Székesfehérváron, hogy tudom, elfogadnak itt az emberek. Tudom, hogy ezt az Aidának köszönhetem. Nagyszerű embereket ismertem meg a színházban. Hiányozni fog a közösség, ez a jó csapat! Köszönöm, hogy befogadtak, hogy együtt játszhattunk! Az Aida örök szerelem marad az életemben!”

 

Ibolya az előadások helyett most Afrikába utazik, ahol a TV2 új műsorában szerepel majd.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top