Sztárok

Ivánék elbuktak

Hiába volt a nagy reklámozás, a TV2 XXL című műsorának első adását könyörtelenül leszavazták a nézők.

Úgy tűnik, Kern András sokkal jobban jár az RTL Klubnál, hiszen a Heti Hetes évek óta az egyik legnézettebb szórakoztató műsor, míg a nevével fémjelzett első XXL-nél még a Viasat 3 helyszínelőit is többen nézték.

A jól ismert – és talán már kicsit unalmassá vált – Bagi–Nacsa-duó és a szintén nagyágyúnak szánt Irigy Hónaljmirigy is kevés volt a sikerhez. Az erőltetett poénok nem durrantak. Bedobták Party Nórát, és végre a tévénézők is láthatták, hogy milyen Kapócs Zsóka, amikor színésznői mivoltában használják, de hiába.

A koncepció szerint minden adást más-más páros vezet majd. Kamarás Iván és Kern András nehéz feladatra vállalkozott, amikor az első műsor házigazdái lettek, és valljuk be, nem is sikerült átugraniuk a lécet. A spontaneitás legkisebb szikráját is nélkülöző kabaré inkább szánalmas lett, mint szórakoztató.

Hiába énekelt Kovács Áron, és hiába volt nosztalgiakoktél Szikora Robival (gidák nélkül!), az XXL ezúttal csak a címre volt igaz, tartalmában az L-es kabát is lötyögött a produkción.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top