Sztárok

Patrícia visszakapja a tűsarkúit

A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor első két kiszavazottja már útban van Budapest felé.

Szabó Patrícia – a Cosmopolitan főszerkesztője – és Czene Attila olimpikon búcsút inthetett a rovaroknak, és repülőre ültek.

Patríciának mázlija volt, hiszen az első tíz nap alatt egyetlenegyszer sem küldték bátorságpróbára. Az újságíró így is hősiesen helytállt, hiszen kötélen leereszkedett egy vízesésen, fát gyűjtött, kincsre vadászott, és ő is a szabad ég alatt aludt a többiekkel.

A műsor során bevallotta, hogy leginkább a kommunikációs eszközei hiányoznak számára, hiszen itthon az egész életét telefonon intézi. A koszos, büdös pólót is eldobhatja, és a bakancsot is újra felváltják a tűsarkú cipők.

Czene Attila nehezebben viselte a megpróbáltatásokat. Szabályosan éhezett, és igazából fel sem találta magát a dzsungelben. Talán pont a szűkszavúságának köszönheti, hogy hazaengedték, és újra meleg vízben tusolhat.

 

A műsor első sorozata a jövő héten ér véget, akkor kiderül, hogy ki lesz a „dzsungel királya”, de a szúnyogoknak nem lesz okuk panaszra, hiszen máris beköltözik a táborba tíz újabb magyar híresség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top