Sztárok

Mariann nem lacafacázik

Le a kalappal Falusi Mariann előtt, aki mindenkit kenterbe ver az argentin dzsungelben.

Az idén éppen húszéves Pa-Dö-Dő egyik fele már hosszú napok óta patakban fürdik, és összetákolt ágyon alszik, a csúszómászók között, még sincs egyetlen rossz szava sem. Jókedvével és frappáns tanácsaival szórakoztatja a többieket, és a bátorságpróbán is úgy viselkedett, mint Indiana Jones.

Bemászott egy sötét barlangba, és kígyók, békák, pókok, patkányok közül vadászta ki a csillagokat, amelyeket vacsorára válthatnak be a celebek.

Mari a forgatások előtt elárulta, hogy a kígyókkal nincs túl jó barátságban, de odakint ezt a félelmét is legyőzte. Komoly esélyekkel indul a „dzsungel királynője” címért, és ebben talán a társai is segítik majd, hiszen mindenkivel remekül kijön.

Az énekesnő egyetlen rossz szokása a horkolása, amelytől Soma nem tud aludni, de ha még néhány hétig össze lennének zárva, talán ő is megszokná.

Itthon Lang Györgyi árgus szemekkel figyeli Mariann minden mozdulatát, és drukkol, hogy épségben térjen haza, hiszen lesz dolguk itt is bőven. Új nagylemezüket – amelyen csupa Generál-dal feldolgozása hallható – népszerűsítik majd szerte az országban.

 

 

Fotó: RTL Klub

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top