Sztárok

Karrier vagy Tom?

Csak egy vendégjátéknak indult az egész, a hangos siker, a város és a függetlenség azonban maradásra bírják Katie Holmest. Vajon mit szól Tom ahhoz, ha a felesége egy időre New Yorkban marad?

A távkapcsolat nem a legkönnyebb módja a szerelemnek: rendszeres ingázás, telefonon, SMS-ben, e-mailben történő vallomások, a napi kontaktus hiánya. Amikor Katie Holmes és Suri New Yorkba költöztek, Tom azzal vigasztalhatta magát, hogy ez nem tart örökké. Arra bizonyára ő sem számított, hogy a feleségének annyira megtetszik a város, az ott szerzett pozitív élmények, az önállóság és nem utolsósorban az anyagi függetlenség, hogy tovább maradna.

Természetesen Tom mindezt nem nézi olyan jó szemmel. Egyrészt az általa vezetett produkciós cég a nyugati parton működik, másrészt nyáron körülbelül 25 millió euró értékű családi villát vásárolt Beverly Hillsben. Mindezt azért, hogy Katie-nek ne kelljen az anyósával és a sógornőjével egy fedél alatt laknia.

Most Katie és Suri jó ötórás repülésre élnek tőle: Suri ott jár bölcsődébe, Katie pedig saját karrierjét építgeti. Tomnak most mégis az a legnehezebb, hogy elviselje, jelenleg nem az ő érdekei érvényesülnek. A család ismerősei már azt is tudni vélik, hogy hiába Katie elsöprő sikere a Nagy Almában, Tom szerint egy újabb szerepet teljesen fölösleges elvállalnia. Ő maga mellett szeretné tudni a feleségét – méghozzá Los Angelesben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top