Sztárok

Attila két bombázóval tölti napjait

Ilyen nem jut mindenkinek osztályrészül. Katus Attila a Szombat esti láz próbái miatt nem sokszor ér haza még vacsorára sem gyönyörű kedveséhez, hiszen napi négy órát próbál táncospárjával, a szintén csodaszép Molnár Andreával.
Molnár Andrea és Katus Attila
Molnár Andrea és Katus Attila

A szerelmesek ennek ellenére meglehetősen jól veszik az akadályt. Attila és párja, Ottília másfél éve találkoztak a tornateremben. Kapcsolatuk biztos alapokon nyugszik, így nem okoz problémát, hogy Attila egy gyönyörű nővel tölt el napi négy órát, novembertől pedig minden szombat estét. Sőt, Ottília még örül is Andreának.

– Elég hamar megismertem. Nem merült fel bennem, hogy most bármi félnivalóm volna. Sőt örülök, hogy egy helyes, csinos lány, mert jól mutatnak együtt, egy szép pár a táncparketten.

Attiláék több hete próbálnak, barátnője mégis csak most láthatta először a produkciót. Az aerobikbajnok ugyanis annyira maximalista, hogy nem akarta, hogy kedvese ballépéseit is lássa.

A tánc kedvéért Katus Attila 3-4 kiló izomtól már meg is szabadult, viszont kreatívan aerobikelemeket csempész a készülő produkcióba. – Régi aerobikos videokazettáit túrta elő nekem, hogy megmutassa, esetleg milyen emeléseket lehetne még pluszban belerakni a táncunkba, mivel lehetne színesíteni – mesélte Andrea.

RTL Bulvár
Fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top