Sztárok

Guy Ritchie pénzt kap, Madonna a gyerekeket

Ez igazán gyorsan ment! Múlt szerdán Madonna és Guy Ritchie hivatalosan is bejelentette a válást, az énekesnő a hétvégén New Yorkban már jegygyűrű nélkül mutatkozott.

Lourdes, Rocco és Madonna
Lourdes, Rocco és Madonna

Madonna és Guy Ritchie hét és fél év házasság, közte egy spekulációktól terhes év után döntöttek úgy, hogy elválnak egymástól. Az énekesnő és a nála tíz évvel fiatalabb rendező peren kívül már meg is egyeztek a gyerekek felügyeleti jogáról.

Lourdes (12), Rocco (8) és David (3) Madonnánál fognak lakni, Guy pedig fájdalompénzt kap ezért cserébe. Állítólag az énekesnő a gyerekekkel együtt visszaköltözne az Egyesült Államokba. A rendező széles körű látogatási jogot kap. A pár egyik ismerőse szerint Guy azért egyezett bele ilyen hamar ebbe a megoldásba, mert elismeri, hogy Madonna jó anya, és a gyerekek ragaszkodnak hozzá.

A megegyezés fejében Guynak így 60 millió fontnyi ingó és ingatlan vagyon üti a markát. Kimondani is sok, de ha azt vesszük figyelembe, hogy az ötvenéves énekesnő vagyona közel 300 millió fontra rúg, ezt igazán elviseli a pénztárcája.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top