Sztárok

Hajával segít a színész

Russell Crowe különös módját választotta mások megsegítésének. Eldöntötte, hogy megnöveszti a haját, és ha elég hosszú lesz, parókát készíttet belőle, amelyet a beteg gyerekeknek adományoz.

Russel és copfja
Russell és copfja

Az Oscar-díjas színész a Robin Hood-történet újraforgatott változatában kapott szerepet, amelynek kedvéért a válláig növesztette a haját. Russell úgy döntött, hogy a forgatás végén megszabadul tincseitől, és a Locks Of Love szervezetnek ajánlja fel levágott copfját.

A hajából azoknak a beteg gyerekeknek készítenek majd parókát, akiknek a kezelések miatt hullott ki a hajuk. Egy bennfentes szerint az ausztrál színész haja épp csak elérte a 25 centiméteres minimumhosszúságot. Ha azon múlt volna, akkor a sztár bizonyára tovább növeszti a tincseit, így viszont örül annak, hogy így is tudott segíteni. Ezután senki sem kételkedhet abban, hogy Russellnek a tehetségén kívül a hajában van az ereje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top