Sztárok

Ed és Colin pótpapája

Egy filmforgatás alatt az a szerencsés, ha a színészek jó kapcsolatot alakítanak ki egymással, és gördülékenyen megy a munka. Ennek minden szempontból eleget tett a két sármos pasi, Edward Norton és Colin Farrell.

A forgatás alatt pedig nagyon jóban lettek a színészveteránnal, John Voighttal, aki Angelina Jolie édesapja. A filmet New Yorkban már bemutatták, és a premieren a három színész szinte el sem szakadt egymástól. Viccelődtek, szórakoztatták egymást, és azt nyilatkozták, hogy mekkora élményt jelentett számukra a közös munka. John Voight elismeréssel a hangjában azt mesélte, hogy igazán büszke kollégáira, akiket fiatal oroszlánnak becézett.

Talán azért is volt elégedett a 70 éves színész, mert korábban nem ismerte Edwardot és Colint személyesen, csak a filmjeik adtak kiindulópontot számára. „Sokkal többet kaptam tőlük, mint amire számítottam. Mindketten szenvedélyesek, nyitottak és merészek. Szerintem az igazi értékek ezekben a részletekben rejlenek.” A trió a filmben ír származású, New Yorkban élő rendőrcsaládot alakít, akiknek a morális szemléletét alapjaiban forgatja fel az az eset, amikor Edward Norton karaktere korrupciós botrányba keveredik. A háttérben pedig a saját sógora áll, akit Colin Farrell alakít.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top