Sztárok

Szex és New York az utcán

A népszerű sorozat, majd a film szépen lassan kiépítette a karakterekre jellemző divatot, amely mind a négy csaj esetében mást jelent. Carrie Bradshaw a sikkes divat híve, de főleg cipőbolond, Miranda a konzervatív, Charlotte a romantikus, Samantha pedig a mindig szexi démon.

A sorozat végével a stylistok nem akarták, hogy a munkájuk feledésbe merüljön, ezért megalkották a ruhák utcai változatát. A kollekciót most is Patricia Field tervezte, és a Marks & Spencer cég dobja piacra. A sorozatkarakterek ihlette ruhaköltemények tehát a hétköznapi divat részévé válnak, és nemsokára mi is úgy öltözhetünk, mint Carrie, Charlotte, Miranda vagy Samantha.

A 60 darabos kollekcióba a ruhákon kívül kiegészítők is tartoznak, az árak pedig igen változóak. Találkozhatunk 15 dolláros bőrkesztyűvel és 99 dolláros esőkabáttal is. A legszebb darab valószínűleg egy kis koktélruha, amely kifejezetten „carrie-s”. A divattervező egyszerűen foglalta össze, hogy mi motiválta a kollekcióját: a luxus demokráciáját szeretné megadni mindenkinek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top