Sztárok

A válás ellenére a show folytatódik

Az egész világ Madonna és Guy Ritchie szakításán csámcsog, az okokat boncolgatja, de a válni készülő házaspár erre ügyet sem vet. Mindketten teszik a dolgukat, mintha semmi extra nem történt volna. Madonnára senki nem mondhatja, hogy nem profi.

A pop királynőjének meg sem fordult a fejében, hogy szünetet iktasson be Sweet and Sticky című világ körüli turnéjába, vagy hogy akár egyetlen koncertet is lemondjon. Ehelyett a válás közlése után hatalmas bulit csapott Bostonban, amelyet a rajongók valószínűleg sokáig emlegetni fognak. A koncerten Madonna egyetlen utalást tett a házassága problémáira, amikor elénekelte a Miles Away című számot. A dal a távkapcsolat nehézségeiről szól, és az egymástól gyakran távol lévő emberek életének kihívásairól.

Az óceán másik partján, Londonban Guy Ritchie is megpróbálta a munkaterápiát segítségül hívni, hiszen a napokban kezdte legújabb filmje forgatását. Robert Downey Jr. főszereplésével újra életre kel Sherlock Holmes. A rendező a külső jelenetek után most a belső forgatásra koncentrál, és nehezebben titkolja a történteket, mert a róla készült fotók alapján igen rossz bőrben van. Angol lapok már a válás körüli anyagi balhét jósolják, de állítólag a férj azt nyilatkozta, hogy „egy pennyt sem” akar Madonnától, vagyis a 260 millió fontos vagyonból. Sokkal inkább foglalkoztatja a gyerekek sorsa, hiszen két közös fiuk is van, a nyolcéves Rocco és a hároméves David. Emellett egy malawi kisfiút is örökbe fogadtak. Akárhogy is áll egymással az énekesnő és a rendező, valószínűleg lesz még botrány a válásuk körül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top