Sztárok

David és Victoria ellentéte

A párost legutóbb a reptéren láthatták, amikor Nagy-Britanniából visszautaztak Los Angelesbe. David nagy léptekkel sietett előre, húzva maga után a magas sarkokon tipegő Victoriát, aki szemlátomást nehezen tartott lépést a férjével.

A lényeges különbség kettejük öltözékéből fakadt: David lazán és kényelmesen öltözött, felkészülve a hosszú, 11 órás repülőútra. Farmer, póló és kapucnis pulcsi. Ezzel szemben Posh Spice nem adott alább az elveiből, ugyanolyan divatosan festett, mint szinte mindig, ha valahol megjelenik. Most egy végtelenül szűk, lábfej nélküli bőrnadrágot öltött magára, hozzá bordó tunikát, fekete magas sarkút és kalapot. Az összhatás nem volt rossz, de a legging felhúzásával Victoria kicsit túlzásba esett.

Ráadásul nem ez volt az első alkalom, amikor Posh Spice hasonló öltözékben jelent meg. Legutóbb, amikor Angliában járt, ugyanilyen bőrnadrágot viselt. Úgy tűnik, ez a szerelés Victoria utazós cucca. A rajongók ezen a héten testközelből láthattak egy Beckham-ereklyét, azt az autót, amellyel a házaspár 2003-ban a Buckingham-palotába látogatott. Az öreg Bentley 99 000 fontot ér, és minden extrával felszerelt: a tévén és a hűtőn kívül Victoria neve van a kárpitba írva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top