Sztárok

Bébibumm a sztárvilágban!

Megszületett Gombos Edina első kislánya, Miranda. Míg a TV2 műsorvezetője az anyaság első napjait éli, újabb csemeték várhatók a sztárvilágban.

Garas Dezső novemberben válik nagypapává. Menye, Balla Eszter, a Madách Színház színésznője már felkészült a bébi érkezésére, a nagypapa is izgatottan várja a jövevényt. Gillian Anderson, az X-akták sztárja a harmadik gyermekének adott életet a héten, és a pletykák szerint Jennifer Aniston is állapotos. A színésznő egyelőre nem erősítette meg a híreket, de nem is cáfolta őket. Kasuba L. Szilárd szintén örömteli pillanatok elé néz, hiszen hamarosan ő is apuka lesz. A Barátok közt egykori szereplője, Konta Barbara hasa is szépen kerekedik, a Duna Televízió műsorvezetője, Varga Edit pedig egyszerre két kicsit hord a szíve alatt.

Jennifer Garner és Ben Affleck kéményére is leszállt a gólya, így náluk is hamarosan aktuális lesz a bébiholmik vásárlása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top