Sztárok

Feszültség a táncosnő házasságában

Keleti Andrea bakancsra cseréli tánccipőjét, ugyanis ő is útra kelt csapattársaival Argentínába, az Iguazu-vízesés szomszédságában lévő őserdőbe.


Andi nagyon örült a felkérésnek, mert imádja a természetet, és egészen pici lányként is a környékbeli erdőket járta.

– Ez egy olyan időszak a család életében, amikor mindenki tele van programokkal. Én itthon unatkoztam volna nagy valószínűséggel, mert ugye, a férjemnek beindul a Szombat esti láz, a gyerekeknek meg őszi szünet lesz, úgyhogy a nagymama összepakolja őket, és elviszi őket egy nagy nyaralásra.

Andi és férje idén ünneplik tizedik házassági évfordulójukat. Szerintük ez az utazás több szempontból is próba lesz a kapcsolatukban, ugyanis a tizenkét év alatt egy napot sem töltöttek még külön. Zoli most már boldog, hogy felesége a dzsungelbe megy, de egyvalamit megtiltott neki, ahogy azt tíz évvel ezelőtt is tette, a nászútjukon.

Zoli először nem örült a dzsungeltúrának, ugyanis nem nagyon tudta elképzelni, hogyan oldható meg az élet Andi nélkül.

– Én kapásból azt mondtam, hogy nem, egyrészt azért, mert én a Szombat esti láz miatt eléggé le vagyok foglalva, és nem tudtam, hogyan fogjuk megszervezni a család életét. Meg van itthon egy csomó háztartási gép, amely nem tudom, hogy működik, most ezeket tanulom – árulta el Zoltán.

Fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top